بله. در سال 1394 که بحث برجام و پیاده‌سازی استانداردهای بین‌المللی گزارشگری مالی (IFRS) در ایران داغ شده بود، پروژه مطالعاتی بررسی تطبیقی استانداردهای ملّی حسابداری ایران با استانداردهای بین‎المللی حسابداری و گزارشگری مالی متناظر آنها (IASs & IFRSs) در شورای عالی مصوب شد و حتی پیمانکار انجام آنهم تعیین شد و قراردادی بین انجمن و پیمانکار منعقد شد[1]. ولی آن پروژه به دلایلی به سرانجام نرسید. در انجمن هم با توجه به اینکه آن زمان مباحث توسعه پایداری در سطح بین‌المللی بسیار مطرح شده بود، ترجمه ویرایش 2015 گزارش توسعه پایدار جهانی[2] به آن پیمانکار واگذار و جایگزین پروژه قبلی شد. انتشار این کتاب هم جزو کارهای ماندگار در انجمن است. سه موسسه حسابرسی (به ترتیب الفبا) ارقام‌نگر آریا، دایارهیافت، و هادی بینات هم به عنوان حامیان مالی همه مخارج ترجمه و چاپ این کتاب را متقبل شدند. به طوریکه این اثر ارزشمند با بهترین کیفیت روی کاغذ گلاسه و رنگی در هزار نسخه چاپ شد. همانطور که در خبر انتشار این اثر ارزشمند هم ذکر کردیم[3]، این گزارش در واقع خروجی نشست سپتامبر 2015 رهبران جهان براي اتخاذ يک برنامه جهاني و تحول براي توسعه پايدار است. این گزارش چکیده کارهای مطالعاتی و نظرات گروهی از برجسته‎ترین دانشمندان جهان است که از آن به عنوان برنامه جهان برای بیست سال آینده نام برده می‌شود. آن سال ما بلافاصله پس از چاپ کتاب ترجمه این گزارش مهم و ارزشمند آن را برای وزارتخانه‌های مختلف، معاونتهای مختلف نهاد ریاست جمهوری، کمیسیونهای تخصصی مجلس، مرکز پژوهشهای مجلس، و سازمانها و نهادهای مختلف دیگر ارسال کردیم، و بازخوردهای بسیار خوبی هم دریافت کردیم. 

[1]- پیمانکار پروژه مطالعاتی بررسی تطبیقی استانداردهای ملّی حسابداری ایران با استانداردهای بین‎المللی حسابداری و گزارشگری مالی متناظر آنها (IASs & IFRSs) تعیین شد، پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن حسابداران خبره ایران، 26 مرداد 1394.

[2]- The 2015 Global Sustainable Development Report was launched in June 2015 and contributed to the 2015 session of the High Level Political Forum (HLPF) on Sustainable Development. FULL REPORT. BRIEFS. 

[3]- از سوی انتشارات انجمن حسابداران خبره ایران: کتاب ترجمه «گزارش توسعه پایدار جهانی» منتشر شد، پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن حسابداران خبره ایران، 23 خرداد 1395.